• asiathemes.com
  • (2)245 23 68

Tradisjonelt vs nytt

admin      -

Tradisjonelt vs nytt

Når nordmenn skal handle seg båt, og det er det mange som gjør, er det mange som lurer på om de skal gå for en tradisjonell trebåt eller en mer moderne båttype. Vi kjenner alle til valgets kval etter at båtlånet er i boks og hvor vanskelig det kan være å bestemme seg for én bestemt ting. Når vi i denne sammenhengen snakker om tradisjonelt, så tenker vi først og fremst på den gode gamle trebåten som mange er så glade i.

Hva foretrekker du? Er du et menneske som kunne tenkt seg en tresnekke å pusse og gnikke på og som du stolt kunne sjøsette hver vår? Eller blir en båt som det altfor kjedelig og som tilbyr for lite spenning? Man kan egentlig skille mellom to typer båtfolk, og det er disse to – selv om de har én felles interesse: nemlig at de elsker livet på havet.

Vi skjønner begge parter veldig godt, og la oss tenke litt på trebåten først. Som vi nevnte: nylakkert og pusset er denne båten et flott skue for enhver båtentusiast, og å sitte i denne mens man på roligste vis stevner ut over et blikkstille hav er en følelse som knapt kan beskrives. Det er noe verdig over disse klassiske båtene og det er ikke fritt for at den velkjente tøffingen fra motoren vekker en nesten vemodig følelse i mange.

Men på den andre siden har vi den litt mer barske og moderne båten, gjerne representert ved en tøff Buster! Med en slik er det ingen tvil om hvem som er fartskongen på havet og her kommer man seg fra A til B fortere enn svint! Denne båten er en herlig sak som passer veldig godt til dem som planlegger å legge litt distanse bak seg og som ønsker å gjøre det fort. Obs! Denne krever mye bensin!

Hva liker du best?

Search