• asiathemes.com
  • (2)245 23 68

Båtsalget tar seg opp

admin      -

Båtsalget tar seg opp

Bruktbåtmarkedet fikk seg en skikkelig knekk under finanskrisen og brukte flere år enn både bil- og boligmarkedet på å komme seg på fote igjen, og når man i tillegg har hatt flere dårlige sommere (med unntak av i fjor) er kanskje ikke dette så rart.

Det siste halvannet året har man imidlertid sett en markant økning i interessen og å Finn.no er aktiviteten betydelig høyere enn tidligere år. Det er også veldig mye å velge mellom for de som er ute etter båt, og hvis du fikser deg lån til båt så kan du velge og vrake mellom over 4000 forskjellige alternativer pr. i dag – og det vi bli mer fremover.

Husk på at det ennå er tidlig og at det er god tid frem til sommeren nærmer seg, men det er i denne perioden du virkelig burde realisere drømmen om en egen båt. Sesongen kan allerede begynne på våren og hvis du er tidlig ute er du klar til disse første deilige dagene og kan nyte en lang vår, sommer og høst med båt. Husk også på at jo tidligere du er ute jo bedre pris vil du klare å få på båten din. Det er nok mange som ønsker å bli kvitt båten sin nå på vinteren og hvis du er klar med pengene på bok kan du forvente å få en hyggelig pris på det du er ute etter.

Tradisjonelt er det rundt påsketider at trafikken på Finn.no virkelig tar av når det gjelder båtsalg og derifra og gjennom sommeren bruker trykket å være stabilt høyt. Hvis du er tidligere ute unngår du derfor det verste presset og kan derfor sannsynligvis regne med å gjøre et bedre kjøp enn om du investerer mens det er høysesong.

De mest populære båtene her til lands er de som er tilpasset de norske forholdene og merker som Askeladden, Windy, Hydrolift, Buster og Yamarin er derfor blant bestselgerne. Dette er båter som derfor også vil holde seg godt i verdi hvis man er flinke til å ta vare på dem.

Search